logo-no-background

POSTOPEK NAJEMA IN KAJ MORATE VEDETI PRED TEM:

1. KONTAKTIRAJTE NAS

Kontaktirajte nas, da se dogovorimo glede datuma in količine najema. Preverili bomo seveda tudi ali so dani artikli na voljo za najem.

2. PREVZEMITE BLAGO

Na vašo tel. številko prejmete vse podatke o najemu, vključno z lokacijo prevzema. Po dogovoru je možna tudi organizacija dostave. Ob prevzemu pripravimo potrebne papirje, Vi pa plačate kavcijo za najeto blago.

3. OPRAVITE SVOJE DELO

Uspešno opravite svoje delo in nas v primeru morebitnih zamud pri vračilu obvestite.

4. VRNITE BLAGO

Blago vrnete na lokacijo kjer ste ga prejeli (razen če je to posebej dogovorjeno). Poravnate najemnino, mi pa Vam vrnemo plačano kavcijo.

SPODAJ NAJDETE VSE PODROBNOSTI:

KAJ MORAM VEDETI PRED NAJEMOM?

Pred najemom morate dodobra splanirati izvedbo projekta, pri čimer vam lahko pomagamo tudi mi. Vedeti morate kaj potrebujete in koliko, da bo delo lahko potekalo nemoteno. Po potrebi se po dogovoru vrnete po dodatne artikle. 

KAJ POTREBUJEM OB PREVZEMU BLAGA?

Ob prevzemu potrebujete veljaven osebni dokument, bodisi osebno izkaznico RS ali veljavno vozniško dovoljenje. Ob prevzemu je potrebno navesti tudi podatke vašega bančnega računa (TRR) Potrebujete tudi denar za plačilo vnaprej dogovorjene kavcije in pa seveda ustrezno vozilo za prevoz blaga na vašo lokacijo.

Potrebujete torej: 

  • denar za plačilo kavcije
  • veljaven osebni dokument (vozniško dovoljenje ali osebno izkaznico RS)
  • podatke o vašem bančnem računu
  • Ustrezno prevozno sredstvo

KOLIKO ZNAŠA KAVCIJA IN CENA NAJEMA?

Cena najema:

Je odvisna od količine najete blaga in časa trajanja. Dalj časa kot artikel vzamete v najem, cenejši je najem na posamezni dan, enko velja tudi za večje količine, kjer se vnaprej dogovorimo o popustu.

Cena Kavcije:

Cena kavcije je predvsem odvisna od vrednosti blaga in cene najema. Kavcija je običajno v višini mesečne najemnine blaga in je kot taka predmet predhodnega dogovora.

KDAJ JE MOŽEN PREVZEM BLAGA?

Zaradi narave našega dela je čas prevzema povsem odvisen od predhodnega dogovora. Mogoči so tudi prevzemi in vračila v popoldanskem in večernem času, prav tako tudi v času vikendov ali praznikov

V KAKŠNEM STANJU JE POTREBNO BLAGO VRNITI?

Blago je potrebno vrniti v enakem stanju, kot ste ga prejeli; očiščeno, ustrezno zapakirano in v nepoškodovanem stanju. V primeru večjih poškodb, odtujitve blaga iz strani 3. osebe v času najema ali ne vrnitve blaga se zaračuna vrednost blaga na podlagi uradne ponudbe našega dobavitelja. 

V primeru neustrezno očiščenega blaga ob vrnitvi se zaračunajo nastali stroški čiščenja. Poudarimo lahko, da so primeri, ko najemnik ne dobi vrnjene kavcije zaradi zgoraj naštetih razlogov, zelo zelo redki, saj se stranke v veliki večini potrudijo in vrnejo blago v pričakovanem stanju.

ZDAJ KO VESTE VSE, PA LE POKLIČITE NA 068 677 366 IN SKUPAJ BOMO USPEŠNO IZPELJALI VAŠ PROJEKT

Scroll to Top